Alt man behøver for at lave fantastisk Fundraising

Sign up members.jpg

Nye relationer

Vi fungerer som kontaktflade mellem vores kunder og de personer i Danmark der ønsker at hjælpe jeres sag. Grundstenen i denne relation er åbenhed, ærlighed og synlighed af hvad en donation kan gøre.  Og det er gennem tillid, at en lang relation med jeres organisation opbygges

Emotionel fundraising

Vores udgangspunkt for mobilisering og sign up hos den enkelte donor er emotionel fundraising. Udviklet hos Revolutionise.com og nu indført i vores eget træningsprogram. Vi argumenterer ikke overfor donor. I stedet motiverer vi gennem den personlige kontakt og emotionelle kommunikation.

Inspirerende samtaler

Alle vil vi gerne ledes mod en visionær fremtid hvor forandringer forbedrer den nuværende tilstand. I Dialogous er vores største aktiv, at vi stræber efter at lede folk hen mod muligheden for forandring - mod at finde inspirationen til at skrive sig op.

De dygtigste folk

Et callcenter er ikke bedre end de personer der sikrer den løbende kontakt - og den gode dialog. Hvilket er grunden til at vores kollegaer er vores største styrke. Sammen får vi jeres kampagner til at lykkedes.